En kopp kaffe!

Sitter och tänker mest här om vad som behövs göra men får inte fart på arslet alls idag. Kanske en kopp kaffe piggar upp och gör så att adrenalinet sätter fart i venerna?! Jag och Noel har varit och lämnat av Liam på förskolan och tog oss en liten promenad på vägen hem. Det var ju ingen värme idag, nu har jag ju vant mig vid solen så det kändes ju lite vintrigt…

Börja göra en mental övertalning till min hjärna om helgen som kommer. Det är en tuff helg farmför mig, fre-sö jobbar och jag tror att det blir ca 35 timmar. Men sen är jag ledig igen och sen ska jag vabba nästa vecka för Liam ska göra sin O.P på onsdag. Så det blir ju lite ledigt att vara hemma med Liam.

Ska bli spännande och höra rösten efter att de har tagit bort tonsillerna, har hört att rösten kan ändras… Sen är det att ta tag i Noels som är ännu större, få se om de tar Noels med. Men det väntar jag med till hösten eller våren, en ska i taget.

Jag kan inte fatta att det snart redan är midsommar, tiden går ju fortare än ljuset snart. Vilket är en omöjlighet enligt alla fysiker och professorer, ja till och med sunt förnuft. Men det känns som det i alla fall tycker jag. Jag tittade över hur många dagar jag har kvar att arbete innan jag ska ha semester och det såg ut som om jag hade ca 22 dagar eller va de nu var. Jag har ju sen semester så det var ju upp piggande att jag är ledig så mycket i mellan innan den rediga ledigheten.

Nä nu måste jag rycka upp mig och börja rensa kläder från Noel…

Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.