En kram till mig…

alt

Idag så har jag fått en kram av keso (heter Kirsi men har vad jag kan minnas alltid kallats keso) och Outi. Ja nu fick jag den inte i verkligheten för de var så långt borta. Men de sände över den på min mobil och det är ju faktiskt tanken som räknas!! Skrev även: ”Fula vi blev, men här är vi”

Men jag tycker inte alls att de ser så fula ut. Tittar man riktigt noga så ser man att Outi har på sin fina svarta arbetsjacka. Hon har för vana att inte ta av sig den, vet inte varför?! Har haft funderingar på om det är hennse ”fetisch”… Och nej de är inte syskon, lite lika kanske men det kan bero på det finska påbrået!!

Man blir ju alltid glad av en kram, även om man inte känner den fysiskt!! Så tack så mycket, blve jätte glad! Så när vi ses ska Ni få var sin kram tillbaks, påminn mig bara är rätt så glömsk ibland!

Sen så har jag beställt lite foton, det är dags att uppdatera mina foton har ju varit slarvig på att beställa. Jag ligger nog efter ett halvår minst nu kan jag tro?!

Men men, nu måste jag hugga tag i lite saker innan jag far till jobbet!

Ha det bra där ute!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.