En kväll…

 

Idag är det söndag och det är kväll, en söndag när jag börjar få lite så där lagom med ågren för att det är måndag i morgon. Jag gillar måndagar men inte när måndagar ska börja så tidigt som den kommer att göra i morgon.

I morgon börjar min dag väldigt tidigt och det är därför som jag får lite ågren. Jag har ju varit ledig sen i fredags så det har ju varit en lite mini semester för mig så det blir svårt att somna och jag vet att jag kommer sova dåligt för att jag ska gå upp så in i norden tidigt. Jag undrar vem som kom på att alla jobb, eller rättare sagt att morgon ska börja så tidigt?

Inte bara att det är tidigt i morgon, det ser ju ut som att bli tråkigt väder och det gör inte saken bättre. Sen är jag lite sur för att de har stulit Liams regn byxor på förskolan och så ska det regna i morgon. Men tur är att min mamma har semester och kommer till undsättning och räddar mig/oss/Liam i morgon genom att åka tidigt till affären och åka förbi förskolan för att lämna av ett regnset till Liam. Tack mamma!!!

Men efter i morgon så arbetar jag kväll två dagar och får väl passa på att sova lite längre och att även barnen slipper att gå upp innan tuppen gal. Jag är lite avis på Thomas för han är ledig på onsdag och jag hade så gärna velat vara ledig tillsammans med han och barnen. Men jag har ju förmiddagen på mig att umgås innan plikten kallar som den gör allt för ofta!

Det är så tyst nu när Thomas sitter bredvid mig för hans nya fina dator går så tyst, det är mer än vad man kan säga om den gamle som låter som ett tröskverk. Nu kommer det att bli barnens dator när de är redo för att börja med datorer. Det dröjer väl i och för sig ett tag till men det står en redo.

Nej, det är väl tid för sängen och göra ett litet försök att träffa John blund. För vem vet han kan ju stå där bakom dörren och kasta ett litet korn på mig om jag har tur!

Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.