En kvinna kan…

Urk, efter att ha varit hemma i snart två veckor var det tufft att gå till jobbet och på det en förfärlig förkylning. Men jag överlevde dagen och jag står fortfarande på benen så man kan väl säga att jag är kvinna?!?! ;-)

Fick sedan efter jobbet köra i ilfart till förskolan för att plocka upp två trötta barn. Hem och slänga i de en risifrutti och massa av vätska för att sedan på med träningskläder på Liam och upp till fotbollsträningen. Jag han och även där visar att jag är en kvinna med planering ända ut i fingerspetsarna för hur skulle jag annars ha hunnit?!?!
Det var allt lite småkallt och regnet hängde i luften men jag slapp att ta fram paraplyet som jag hade försett mig och Noel med. Ja, till och med efter en stund in i träningen kom solen fram lite mellan molnen och då blev det ju till och med lite behagligt att stå där och se de små springa runt en boll på en gigantisk plan.
Sen hem för att stoppa i oss lite föda och därefter bums i säng. Liam somnade väl på 3 röda men Noel en lille filosofen satte på radion och sussade in till någon diskodunkslåt från 2000 talet. Vi vuxna som önskar att vi vore barn för att slippa allt vuxen måste har mest tagit det lugnt för att sedan gå ner ännu mera i varv och då i sängliggande ställning.
I morgon är det åter en ny dag med nya utmaningar, den dagen börjar tidigt för oss alla och kommer hålla på till senare eftermiddagen. Så i morgon kommer hela familjen Jonsson känna sig som ett utsketet äpple som vi har gjort idag…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.