En kvinnas dröm…

Oj, oj, oj… En kvinnas dröm helt enkelt… Eller min i alla fall för en stund. Då menar jag inte Thomas, min make utan en annan dröööööm…

För förta gången i hela mitt liv har jag fyllt en kundkorg med skor så det trillade ut då det var överfullt. Två stora plastkassar med skor kånkade jag ut när jag väl var klar med mina val av skor som skulle få följa med hem till gräddhyllan.

Fast jag lämnade av ett par skor hos Thomas som vill ha några lättare skor att ha på sig när han är på kontoret och arbetar. Sen åkte jag även förbi och lämnade av ett par gummistövlar till Alexander då Outi hade svårt att komma ifrån kontoret. Gummistövlar till Alexander för 50:-, det är ju toppen.

Det var ju 50% på allt i butiken, även om det var rea-priser så drogs det av i kassan. Så till mig vart det ett par rejäla gummistövlar som jag ska ned till torpet, äntligen ett par som bara är mina.

Till Liam blev det både gymnastikskor till tennisen och två par uteskor. Noel ett par tennis och ett par ute, det får räcka ett tag i alla fall. Men jag fick en sådan där konstig magkänsla att jag borde köpa på mig mer skor till barnen då de sliter ut dem som en annan sliter ut disktrasor. Men, det går ju inte förvara hur många skor som helst heller och för tillfället har Noel foppatofflor som favoriter.

Så visst har jag haft en kvinnas skor för en liten stund idag, skor, skor, skor, skor och åter skor. Jag blev till och med lite trött av att köpa skor, kanske skulle sätta mig en stund och glotta på TV innan det är tid för att hämta hem Liam och Noel, tänkte ta hem dem lite tidigare idag när jag ändå går hemma och kurera mig.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.