En liten paus i livet…

Nu är det dags att göra en paus i mitt liv. Sitter och lyssnar på den nyss avlidne Michael Jackson som tragiskt nog gick bort i allt för ung ålder.

Har fixat mig och städat lite här hemma i lugn och ro. Passar på att städa av barnens rum nu när de är de är på torpet och jag är själv hemma. Tycker att det är lite mysigt att fixa lite här och där i min ensamhet. Jag har gjort ett bad åt mina små växter här hemma, de blev jätte glada och plötsligt står de rakt och stadigt. Thomas har inte en enda gång vattnat våra små växter sen vi blev ETT, det är lite kul det för han tror att de växer av enbart kärlek…

Min kära vän Marie på stan sörjer även Michael jackson så hon berättade för mig att hon höll på att beställa massa cd men pop ikonen. Hon hade visst bara en massa vinyl skivor, jag frågade lite försiktigt vad det är för något?!?! Inte visste jag vad det var, fanns det på min tid? Är Marie på stan så gammal? Hmm massa frågor men inte ett enda svar.

Näpp, nu har tvättmaskinen slutat snurra hör jag här i dunket från Jackson…

Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.