En liten stund hemma…

Nu har vi kommit hem från en helt fantastiskt rolig midsommar i Haverdal. Alla har varit på glatt humör till och med vädret var lagom i form för att fira in midsommaren.

Jag körde hela vägen hem för Thomas var trött, ja det var jag med men det var helt okej. Lagom med trafik men lite för mycket regn inåt landet tycker jag allt.

Nu är Liam ute och leker och Noel och Thomas har åkt till Mariette för att lämna en byrå som hon ska få av oss. Vi han inte in mer än i trappan förens Liam träffade på sina kompisar så det var ju bara att ta på Liam jacka och låta han gå ut och leka.

Jag håller på att packa upp och tvätta lite, kan inte fatta att det blir så mycket tvätt för fyra personen bara över en natt. Men barnen har i och för sig bytt några gånger med tanke på att det var mycket vatten lek igår och lite idag.

Det ska bli skönt att sova i sin egen säng idag, men den nya madrassen vi köpt var helt okej. Det som störde sömnen mest var väl de som hade ork att fira in midsommaren hela vägen till gryningen. Sen att barnen vaknade vid 8 gjorde ju inte saken bättre men det är smälla man får ta i live. Till slut gav jag upp och gick upp och började städa av gårdagens firande och satte på lite tv åt de små. Thomas passade på att sova ett tag till när han fick hela rummet för sig själv.

Sen knallade Catharina upp så vi tog en morgon kaffe ihop innan alla vuxna började röra på sig. Jag passade på att ta mig en dusch med innan alla andra invaderade duschen för det är många som vill göra sig fina i vårt sällskap och det var många som vill göra lite output efter all input det vart igår.

Vi gick iväg på dagen för att dansa kring midsommar stången, det var inte många barn som tyckte det var så kul så efter ett tag så gav vi vuxna upp att försöka få de att springa runt. Jag har för mig att jag tyckte att det var jätte kul när jag var liten men det kan j ha ändrat sig från då till nu. Vi får se om de tycker det är mer roligt nästa år…

Nu ska jag titta ut och se om jag ser Liam och vad han gör här ute i det kalla och grå vädret…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.