En luring till!

Japp nu har de åkt i från Ekhagen Stefan och Thomas. Thomas trodde bara att de skulle åka och hämta hem mat till oss alla. Vi fick till det så bra att han trodde att Anna skulle komma ner efter att hon slutat idag och att vi fyra skulle ut och äta. Mamma skulle komma hit och passa barnen, men så vart inte fallet…

De åkte i alla fall ner för att hämta mat då, men i stället åkte de till Harrys och där väntade Jon och Patrik på Stefan och Thomas. Nu sitter de där efter att ha ätit lunch och slurpa i sig lite champagne, ja inte Patrik för han ska köra till Göteborg. Vad Thomas inte vet är att de ska åka till Göteborg sen och gå på en konsert för att sedan gå ut och äta och ha lite skoj sen är ett hotell bokat.

Det här blev så bra och perfekt för Thomas har verkligen inte anat något alls och det är så kul. Thomas har varit på ett strålande humör efter morgonens joke och han såg fram mot att gå ut och äta med mig, Stefan och Anna. Det får vi göra en annan gång under mindre omständigheter och mindre överraskningar.

Liam och jag ska ha en riktig mys kväll själva och Noel ska sova hos mormor så de får också en rolig helg. I morgon ska jag jobba lite så mamma kommer med Noel framåt dagen och passar barnen om inte Thomas har hunnit hem tills jag måste åka. Allt är klaffat och klart och kolla vädret, sol, sol, sol och åter sol helt perfekt!!!

alt

Det här var min present till dig Thomas och jag älskar dig mest i hela världen! Hoppas att du får en fantastisk upplevelse med dina vänner och kommer att minns detta när vi sitter som två russin nere på torpet och väntar på hemtjänstens färdig paketerade matlådor!

 

Män bygger broar och lägger järnvägar över öknar, och ändå kan de framgångsrikt hävda att konsten att sy i en knapp överstiger deras förmåga.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.