En middag och något som låter högt!

 

Idag har vi haft en fantastiskt rolig och fin dag ute i skogen, vi var och hälsade på Annette ute i Löckna och det var jätte skönt. Kom på att Annette kunde bjuda oss på lunch när vi satt och åt frulle i morse, så sagt och gjort åkte vi dit. Nu kom det lite oväntat så vi tog med oss korven till pastan.

Men kaffe och kaka stod Annette för samt att jag fick en födelsedags present av henne, hon hade gjort ett fint halsband till mig. Så nu har jag så mycket fint att ta på mig, det är bara att välja och vraka.. Funderar till och med p att hänga upp några krokar på ett bra ställe som jag kan hänga av mig mina långa halsband på men kommer inte på var det bra stället kan vara i vårt hem än. Får sova ett tag på saken.

Thomas blev glad för han fick igång Annettes röjsåg och Thomas älskar ju att leka med saker som låter och som man kan ha på landställen och dylikt. Det har blivit en liten ny hobbys på äldre dar kan man nog säga. Innan när vår permobil (BOBCAT) fungerade åkte han runt på den på torpet, nu tar han en av åk gräsklipporna om han ska någons stans…

Sen när vi tjötade lite i köket jag och Annette kom vi på hur bra Thomas är på att lägga golv så nu ska Thomas hjälpa Annette att fixa köket och hallen, det kommer nog att bli kanon när det är klart. Hon ska bara måla klart och fixa till lite små grejer innan.

Fick en middagserbjudande här på msn innan i kväll som jag tackade jag till. Outi undrade om jag och barnen ville komma förbi en sväng och det var länge sen vi var i Nässjö och hälsade på så det tackade jag ja till. Så när vi har vaknat till och mornat lite ska jag ringa och bestämma en närmare tid.

Men nu är klockan mycket och jag ska dra mig till sängen för att få lite sömn, det drog ut på tiden lite för Thomas snodde duschen innan mig…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.