En mus drömland!

Idag den 10/10 klockan 10.00 började julen i falbygdens ost som alltid. Jag var ju där i torsdags och mumsade ost och hade jag varit en mus så hade jag varit i himmelrikets ostland…

Men de startade sin jul idag och de hade börjat förbereda den redan i torsdags. Det var tomtar och renar små vita snögubbar här och där redan då. Undra hur det blev när allt vart klart idag? Vem vet det kanske blir en resa innan julen är slut för att inta lite mer god ost…

Thomas undrade innan om inte jag kunde tänka mig att ställa mig upp på nästa stämma och prata lite om valberedningen.. Mmm, tänkte väl en mikro sekund sen hade jag tänkt klart ”NEJ” det skulle jag inte kunna tänka mig… Har svårt att se mig stå där inför en si så där 200 personen och tjata om mitt arbete i valberedningen när jag knappt själv vet vad jag gör. Inte bara det, har lite, lite svårt för att tala inför en så stor publik. Men måste jag så gör jag det men det var inte tal om ett måste ju så då tror jag att jag avstår.

Blir mycket spännande att gå på nästa stämma med tanke på att det är Thomas som hälsa alla välkomna för att han är ordförande. Men det kommer nog gå bra, lite stamning här och där är alltid bra tror jag. Då kan han lära sig inför nästa år, jag kanske ska ta och spela in det och visa det på vår stora platt tv eller varför inte låna upp projektorn och visa det på vår stora vägg… Mm det tåls att tänka på det…

Det som är lite kul ar att i år är det helt nytt med nya lokaler och ny mat. Det ska vara på Sliver/Harrys och det blir buffé som tilltugg, få se om det lockar mina medmänniskor i föreningen. 90 år och så har vi aldrig gjort förr tjurigheten kommer säker fram här och där. Men de mer lite nyare yngre är nog glada över att slippa den stenhårda långmackan som man kan slå ner en hel tomtearme med.

Funderar lite på om jag själv ska försöka ändra om lite i valberedningen. Ja lite över hur vi jobbar för så som jag lärde mig idag har jag inte arbetat detta år som jag har varit vald. Men det är nog svårt för det är svårt att lära gamla hundar sitta och sen är det nog svårt att ändra någon som sitter med otrolig kunskap i föreningslivet som både det ena och det andra, men som sagt det går ju alltid att försöka annars vet man ju inte.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.