En mysig kväll!!

alt

En kväll på gräddhyllan går fort när huset är fullt av gäster! Jag tror att alla blev mätta och goa samt att de haft en trevlig stund. Jag har haft det kanon och njutit av varje stund. Som vanligt blir ju ber än hälften av maten över men då har vi ju så vi klarar oss veckan ut.

altaltalt

Till och med den stora godisskålen var det halva kvar så när Thomas kom hem och gästerna gått så vart han och nallade i den direkt. Ja, en och en annan ägghalva slank ner sa han efteråt med.

altalt

Nu har jag fixat undan allt, det var inte så mycket och det är skönt att ha en diskmaskin som sköter det mesta. Det är ju bara i och ur plockning som jag behöver tänka på och tar jag fram piskan så kan jag säkert få maken till att göra det grova jobbet hehehe…

altalt

Jag som var värdinna fick ju en massa gåvor vid ankomsten av gästerna, det gillar jag. Presenter är alltid kul och blommor älskar jag. 2 flaskor vin, lite blommor och ett fat med massa goda ting av det mer tyska slaget det var som stod på gåvolistan till mig. Jag bockar, bugar, niger och tackar så mycket för det!

altalt

Nu ska jag ta och fixa bort maken och lägga mig på min goa kudde för att nana en stund innan morgonen åter gryr…

altalt

altalt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.