En ny dag…

En ny dag har åter kommit hit och det är en måndag. Denna måndag kommer innehålla mest arbete, för det är många timmar jag ska tillbringa där, ja ända till sena kvällen. Har tagit hand om en massa tvätt och det tar aldrig slut, fattar inte detta.

Till helgen far vi till kusten och firar midsommar, jag hoppas verkligen på fint väder så att vi kan vara ute så mycket som möjligt. Det blir ju rätt många som ska samsas om den stora lilla stugan. Men det ska bli jätte skoj att träffa alla goa vänner tillsammans och inte en och en.
 
Liam och Noel ser fram mot att äntligen får träffa Daniel och busa med. Hoppas bara att det har gått över i Liams hals så han slipper att ha ont hela tiden.
Nu här jag hur det ljuder musik från barnens rum, just nu hör jag ”ej öron ej öron ej svansar hava de…” det är väl Noel som är igång med sitt spelande. Han bara älskar musik, det tycker jag om. Liam älskar små kryp, det är ju jag mindre förtjust i men glädjer det Liam så glädjer det mig.
 
Snart så ska vi även gå på dop/3-års kalas, det ser vi fram emot. Vi måste bara ringa och tacka ja innan tiden är ute. Det kommer bli ett annorlunda dop för det ska hållas hemma, det tycker jag verkar mysigt. Hoppas även då på fint väder så att det går vara ute i det fria.
 
Nej, nu är det dags att ta tag i hemmet och barnen innan jag ska ta bussen ner till staden för att slita för några små slantar!!!
 
När kan den late arbeta?
Hösten är för gyttjig
Våren för våt
Vintern för kall
Sommaren för het
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.