En ny igen, jippie!!!

Så glad jag blir över att min man lyssnar på mig. Ja, det kan ta sin tid men när det gått ett tag så kommer han och tala om det jag har sagt för länge sen och detta hände nyss…

Jag älskar ju att fotografera och hålla på med bilder och annat pyssel men för det krävs ju en bra kamera. Som det är i vår familj är vi inte de bästa på att ta hand om en kamera och det har gått åt några genom åren.

Men bortsett från det så har jag vela ha en riktig kamera alltså en system kamera som tar kanonbilder och som det finns bra funktionerna för alla tillfällen. Det har jag gått och pratat om och jag blev ännu mer intresserad när jag/vi fick frågan om vi kan var fotografer under Susannes bröllop för då krävs det en bra kamera. Vi har en men inte så bra som jag önskar.

Men för en stund sen kom Thomas till mig och visade en bild på en riktig kamera en riktig systemkamera som han faktiskt tyckte att vi skulle köpa. Jag blev ju super glad över att Thomas plötsligt vill köpa en ny fin riktig kamera.

Det som är lite kul nu är att Thomas la fram det hela som om det var han som kom på iden och jag låter faktiskt Thomas ta åt sig äran. För det bjuder jag på att det var han som kom på det, för det är ju inte ovanligt att bakom bra beslut är det en kvinna i bakgrunden.

Thomas började till och med prata om att vi kanske skulle gå en foto kurs, men så engagerad är jag inte än utan mer på att lära mig själv. Men vem vet en dag kanske jag tar mig en liten kurs eller två när tid finna och det vill säga när jag är pensionär och barnen har flyttat ut!!!

Så i morgon kan det hända att jag har en ny i min hand, vi får se!?!?

Det är med gamla kunskaper som med rapningar – rätt som det är så får man en påminnelse om något som man glömt att man satte i sig.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.