En oväntad vänskap!

Måste göra reklam för den här filmen…

Så underbar film, så mycket verklighet och ändå så mycket skratt. Inte nog med det, den bygger ju på en sann berättelse.

Om En oväntad vänskap:

Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Phillip som blivit förlamad efter en drakflygningsolycka.

Om Ni inte sett den än, gå genast och se den!!

Dagen igår gav mer än bara en helt fantastiskt bra film sedd ihop med Annette. Nej, när frullen var i magen och håret på plats drog hela familjen Jonsson på gräddhyllan upp till Öxnehaga för att gå en tidspromenad ute i det fria.

Stella vart helt slut efter rundan, så efter att vi gått klart fick hon lägga sig inne i bilen medan vi andra tog oss en fika inne i föreningslokalen uppe vid Öxnehaga.

Vädret var väl inte det roligaste, men vad gör väl det när man är med sina kära. Skönt var det i alla fall att börja dagen så.

Efter att mumsat på lite gott ihop med en varm kopp kaffe (ja, jag tog i alla fall en kaffe) så bestämde vi oss för att åka till Kitty och Arne för att kolla in fasad-renoveringen (ja, det var nog mest Thomas som ville titta när jag tänker efter).

Så då bjöds det på kaffe en gång till (till mammarikas glädje då det bara var andra koppen för dagen) fast den här koppen intog jag då i Huskvarna.

Ja, tiden är något vi inte rår över och så även igår. Tick tack och dags för middag så att inte  magarna skriker och ungarna dör av hunger.

Sen så resten av eftermiddagen kvällen tillbringade ju jag då på bio med Annette. De andra förberedde sig nog bara för måndagen som kom snabbar än vad jag hade velat…

Nu ska jag snart åka till jobbet för att tillbringa kvällen där…

Hej hopp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.