En prins som ska rädda mig!

 

Ugh, två sjuka barn och som inte har sett omvärlden på väldigt längkan faktiskt skapa ett monster fram till mamma av sin mamma…
Det har nu blitt så här, jag känner mig sur, trött, ful och totalt instängd. På detta så är det konstant minibråk mellan syskonen, mina söner. Är det inte den ene som petar på den andre så är det vise varse och så håller det på minut efter minut, jag skakar i skallen men det hjälper inte!!!
Vad ska en trött instängt mamma ta sig till?! Börja röka igen för att lugna nerverna som nu sitter utan på!? Eller snusa kanske, det funkar ju alltid har jag hört. Eller beställa en resa på stående fot, tar den dit planet är på väg, en enkel biljett!?!?
Inte nog med det, just nu har jag ett enmansföretag här hemma då min äkta hälft har häcken full i fabriken. Ser han inte så värst mycket nu för tiden. Vaknar ibland och hör att han snarkar så hemma är han ju en stund under dygnet.

Tja, kanske ska fortsätta med mitt rensande av papper och annat som inte behövs längre… Då har jag ju något att lägga tankarna på och så kanske jag helt enkelt glömmer bort att det är två sjuka barn som bråkar om allt och ingenting samt att jag har en make som inte är hemma.
Det bästa av allt när väl maken kommer hem (som jag då hade glömt att jag hade i mitt glömma bort tänk)så är det en prins som ska rädda mammarika från allt oväsen och sing instängdhet, prisen med skinande rustning… En orange ful skjorta där det står Willys Hemma på!
Det Ni, vilken saga!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.