En resa…

 

Då är den här…
Kvällen innan avresan till mitt älskade hem där mina tre älskade killar bor, Thomas min man, Liam min äldste son och så Noel som jag önskar ska vara bäbis några år till för här blir det inte några mer.
Veckan som varit i korthet… Multimega många ryssar och dessa ryssar är för mig efter den här resan multimega mongo. Nej jag är inte rasist men måste säga att dessa ryssar var för mig ett ouppfostrat lass, ja inte bara ett lass det var hur många som helst. Vad har vi gått igenom med dessa ryssar då?!
Det var ett antal horor, ja och detta är sant för jag fick då insider information. Utöver det så var det några som föredrog att starta slagsmål eller varför inte tränga sig i brödkön med näbbar och klor. Till lunch var det alltid några glas med ren vodka, ja de började med det. Så framåt eftermiddagen fick personal från hotellet då passade som små barn för de inte var kapabla till att gå sen fick de sitta i receptionen tills några andra kom och hämtade dem.
Men bortsett från dessa ryssar som har börjat invadera Turkiet har det varit helt underbart. Fem helt otroligt goa tjejer som jag älskar att umgås med. Multimega med skratt åt allt och ingen ting, sena kvällar med min rumskamrat som alltids har gjort mig på gott humör när saknaden efter min familj blivit för stor.
Maten har varit bra, men som alltid är det tradigt att äta samma men visst har jag stått ut. Sallader i massor har gjort magen mätt när det inte har varit sug efter andra rätter. Fräscht så in i bomben, personal som myror de är överallt.
Sol så jag har fått i mig lite solvitaminer så jag orkar med det kalla vårvädret hemma. Poolen fin och klarblå, städades varje morgon innan alla var uppe eller kanske hade vaknat till. Jag och Carina som har haft våra traditionella frullar ihop innan resten av gänget vaknat. Först kom jag och Carina efter en stund kom Kicki i släptåg med en kopp kaffe till frukost för att invänta Eva när vi satt att i solstolarna och sen kom de två sömniga som traskade ut framåt 11 när vi andra inväntade lunchen vid tolvtiden.
Sen har det varit full shopping för oss alla, två dagar inne i Alanya varav den ena tog vi en kvällsmat på Elite restaurang så jag fick träffa min gamle vän Aki. Så många år sen och så roligt att återse han. Sen åkte vi in till Side som var en jätte mysig stad eller by uppbyggd på ruiner av något slag. Där åt vi och blev så klart lurade så in i bomben på pommesen och det lilla brödet som man skulle tugga på innan maten kom ut.
Men efter den middagen begav vi oss till affären som heter ”Ullared” och där pratade de svenska så det var lätt att förstå. När gubben som ägde det kom och tjöta det lite med mig efter att jag handlat klart och satt och väntade på de andra sa han: Om jag lägger på 25 stycken av min affär så är väl Ullared i Sverige lika stort? Jag brast ut i ett litet fnitter och talade om att om Du lägger på 2500 stycken så kanske vi kommer något lika i storlek, det var då han höll på att ramla baklänges…
… Så kontentan av resan…
… Ett välbehövligt break i vardagen med lite hamam, massage, vila och annat gott för kropp och själ.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.