En resumé…

En resumé över dagen…

Ja, den har varit innehållsrik, även 5 kassar blev innehållsrika med diverse kläder och lite annat som jag inte behöver längre. Nu har jag bara lite fin lir kvar i  Noels rum sen har kan jag klappa mig över bröstet och säga: Du är bäst Icka!!!
 
Ska konka ner en massa saker till källaren i morgon och försöka glömma att det är ett enda stort kaos i förrådet. Det som inte syns ser man ju inte… Eget påhittat ordspråk, en förnyelse av: Det man inte mins har man inte gjort…
 
Idag har jag även haft lite fika besök av Catharina, Victoria och lilla Stella. Stella är verkligen jätte liten, en söt liten hund. Jag bjöd på nygräddade våfflor som uppskattades väldigt mycket. Doften från våfflorna måste ha dragit sig genom dalen ner de nedre regionerna av Ekhagen för Kitty kom upp och ville smaka på en våffla. Knut ville helst inte gå in till mig idag för han såg ett litet monster springa och jäffsa i köket. Men även Knut tog sig ut för det kunde ju trilla ner en liten smula som han kunde glufsa i sig. Och Knut behöver en och en annan extra smula fär han är allt för tanig.
 
Skulle Knut hamna i sagan om ”Hans och Greta” så skulle häxan göda Knut länge innan han var ätbar. Men nu så ska ju inte Knut vara med i den sagan så han får väl gå och se ut som en liten beaffra hund.
 
Nu ska jag ta och hoppa i säng et är ju en ny dag i morgon som kräver min uppmärksamhet…
 
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.