En runda gör susen!

Nu har jag varit ute en sväng, närmare bestämt två timmar tror jag. Nu är jag lite piggare men bara lite och lite luft gjorde susen. Nu har vi kommit in och vi har tagit lite mellan mål innan det är dags för att göra kvällsmat.

Thomas kommer hem idag och det ska bli skönt att ha någon att knö med i sängen i natt igen. Blir så tomt när Thomas är borta och saknar det lite ljudet som kommer från hans stora lungor. Konstigt att jag gör det när det kan vara så störande när han väl tar sig ton på natten. Nu när det är tyst så saknar jag det. Vad är det man säger? Kan inte båda ha och äta kakan?!

Har dammat lite här hemma för när solen ligger på så ser jag ett lager damm som inte borde vara där. Nu har jag jobbat hela helgen och då är det lite att ta igen här hemma. Jo, Thomas gör en massa grejer men inte alltid det som jag ser typ damm. Fast Thomas är ju duktigt på annat som sladdar och titta på 24 eller liknande…

alt

I morogn är jag ledig med och det ska bli lika skönt som idag fast jag hoppas att min energi har kommit tillbaks så att det blir den gamla icka igen… Nå väl, vad är en bal på slottet?

Mannen tror han väljer kvinnan, men oftast är det kvinnan som väljer den man som ska välja henne…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.