En så himla bra dag…

 

Sicken härlig dag mammarika har haft på gräddhyllan idag…
När jag tänker efter så har det varit en av de bättre på länge och då menar jag inte att andra dagar har varit allt för dåliga. Nej, inte alls men idag har vi som jag sa till Thomas innan på balkongen ” idag har varit så skönt för vi har inte haft en massa måsten och bilen har stått stilla”. Sådana dagar kan jag sakna då jag bara kan va mammarika och inte behöva jäkta iväg.
Sen har det varit fullt hus här men det har inte stört mig alls, som mest satt det 8 barn i soffan under en liten regnperiod under dagen och tittade på nya filmen ”Det regnar köttbullar”. Inga bråk, ljud hade de men de hade det kul och trivdes som små yngel i en liten dyngpöl.
Inte bara att Dennis, Jamie, Kayliegh och Mariette sov här det kom mer. Tre av fyra från familjen Strandqvist kom och en som blev glad var ju Kayliegh som fick leka med Siri. Thomas kände nog ett tag att det kanske var lite väl mycket tjejsnack då jag Mariette och Ida satt över en kopp kaffe vid köksbordet så han flydde fältet ner till sin bunker i lokalen. (Fast han är mer än nyfiken då han brukar fråga ut mig, ja utan resultat så klart vad vi tjejer prata om).
Vid lunch tror jag att doften av min köttfärssås sträckte sig ända ut till knivshult för rätt var det var stod han der Herr Strandqvist men en hunger och en dreglanden tunga och bad om mat, mat och mat efter att ha klippt Knivshults tätaste gräsmatta.
Mariette passade på att åka jobba lite då barnen ändå lekte så bra och jag ställde mig vid disken medans de andra tjötade på, rätt så skönt med en disk som inte tjötar hål i skallen hehehe
Men som sagt dagen led mot sitt slut eller eftermiddagen kom fort och gästerna slöt upp. Liam och Noel gick ut en sista timme då solen tittade fram lite på förkvällen och lekte medans jag fixade undan alla sängkläder efter våra nattgäster. När detta var klart tiggde Thomas om en battle i ”Tekken 5”, surt för han att gå till sängs gråtande då jag vann som vanlig och jag som inte ens gillar att spela dessa meningslösa spel… Fast jag hatar att förlora så jag slåss med ljus och lykta!
Nu, innan sänggående ska jag ge mig på lite fotolek igen!

alt

Älskar att leka med färgerna…

alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.