en skala 1-5

Urk och blä vad ont i nacken och skallen jag har haft och har fortfarande idag…

På en skala 1-5 så är det på toppen upp till 10, men det börjar släppa lite.

Började dagen med ett bad för att mjukna upp vid 7 i morse för längre kunde jag inte ligga kvar för det gjorde allt för ont. Skrämde Liam vid 8 tiden när han kom in i badrummet för att morgon kissa, han trodde att han var vaken själv och där låg jag bakom draperiet och bara blundade av smärta…

Men efter si  så där en och en halv timmers bad och 4 tabletter så kunde jag börja röra på mig. Så jag fixade i ordning mig för att ta mig vidare till jobbet och göra ett schema som jag lovat. Blev kvar tre timmar och tjatade lite med Lotta, det var kul. Men Hjärnan är ju inte den mest aktiva idag.

Sen var det dags att åka vidare och ut för att leta lite gottigottgott till påsarna som vi ska ge bort på Liams 5-års kalas. Lyckades även med detta även om min syn inte är den bästa idag på grund av skallebank och koncentrationsvårigheter. Sen hem till ett dukat bord, Thomas hade tagit fram sitt kock förkläde idag och gjort stekt falukorv med pulver mos. Men jag ska inte klaga för det var i alla fall ett dukat bord.

Efter detta var jag tvungen att lägga mig ner en sväng med en näve tabletter till… Även Thomas kom och somnade snabbare än blixten. Liam och Noel passade på att titta lite på tv och vilade sig på sitt vis då. När det blev en gnutta bättre var det åter igen dags att ta tag i livet för jag vill inte svika Liam inför hans kompiskalas som kommer att gå av stapeln i morgon klockan 11. Så det var bara att bita ihop och se glad ut så gott det gick.

Nu några timmar senare har jag fortfarande ont med det har släppt lite i skallen så det ligger mest och molnar i nacken nu, men som sagt jag fattar nada idag. Nu har jag hämtat hem de små från grann barnen och de tittar på barn tv. Jag passade på att ta mig orken att nästan städa klart här och så skickade jag iväg Thomas till att inhandla maten som de ska ha på kalaset i morgon.

Sen ska vi göra varma mackor till kvällsmat och därefter bli det mest slöa för min kropp är som sagt inget vidare idag. Denna jädra olycka jag önskar verkligen ingen att genomgå och leva med värk resten av livet, inte ens mina fienden, om jag nu har några…??

Tur att någon uppfann solglasögon för annars hade jag nog inte kunnat gå ut på dagar när det gör ont och ögonen är så känsliga. Tur att det finns Ikea för det är så billigt att köpa porslin när jag tappar känseln i fingrar och tappar det jag bär på… På så vis kan jag ju i och för sig köpa lite nytt och byta ut då och då utan att få dåligt samvete. Det är bara Thomas som inte alltid har vant dig vid att jag tappar saker då och då och hoppar till av blotta förskräckelsen ibland… Kul att skrämma någon, ja det finns visst något positivt ur allt dåligt ändå när jag tänker efter…

Nu ska jag se om golvet har torkat i tv rummet så jag kan göra sista rycket…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.