En skit dålig dag!

Idag är det inte en bra dag, idag är det en skit dålig dag. Sovit som en kratta men det kan jag väl leva med förutom att hjärnan är lite halv död och kroppen känns som 80. Men så åker jag till jobbet tidigt, långt innan alla bönder i hela småland är ute och mjölkar sina kor och ger grisarna sin mat.

När jag går där på jobbet ute och är på väg för att göra en insats så i mörkret på trottoaren med en massa kullersten så har de lagt ett land mitt inne i stan och planterat ett träd.

Så där bildas en kant som inte syns i detta skitväder och regn som var i morse så jag stukar min fot rejält och det gör ont. Sen ska man vara lite tuff så när jag faller där in i detta träd som ändå räddar mig från att hamna på marken så möter jag någon okänd och då kan man ju inte visa att man har ont utan försöker att stödja sig och traska fort från platsen.

Men nu när jag kommit hem och har gått en hel dag på denna fot så gör det ont och jag tycker förbaskat mycket synd om mig. Inte för att det hjälper men det är en skön känsla att tycka lite synd om sig själv ibland.

Har jag tur så kommer det göra ondare i foten i natt så då kanske jag glömmer resten av min förbaskade värk i koppa skiten på mig. Ja, något gott bör ju komma ur det dåliga eller??!

Men nu har jag kräkts galla och ska försöka komma p något bra, något som gör mig lite gladare igen.. Men vad kan det bara?!?! Får nog sitta här och tänka en stund!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.