En skvätt med salta droppar ner för min kind…

Oh, nu har mammarika suttit, ja kanske halvlegat lite i soffan och gråtit en liten skvätt med min kära make. Japp, det kom allt några tårar och jag funderar på om jag har blivit liten softis i mina äldre yngre år.

Vi satt och tittade på ”Secret millioner” på kanal 9 och det handlar om en som är god för miljoner åker till ett ställe och spelar att han är fattig för att komma i kontakt med folk som behöver pengar till ett bra ändamål. Japp, det har jag nu skvätt lite saltade droppar så har jag blivit lite blödig med åren eller inte?!?!
I morgon är det jobb för hela slanten och när mammarika nästan är helt slut ska mammarika hitta en liten gnutta till energi för att tillbringa den med en av mina gamla barndomsvänner i tonåren, nämligen Kicki alias Åkarfrun. Kicki ska bjuda på lite got och en massa härligt tjöt kan jag tänka mig i morgon kväll så energin till att orka ska jag ta från ett skafferi eller helt enkel bara blunda för om jag är trött!!!
Men nu till en början så ska jag gå och lägga mig och få lite nattsömn och se om mina bekymmersrynkor har försvunnit tills i morgon!

Det tjänar inget till att dränka bekymmer i alkohol, för bekymmer är goda simmare.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.