En snille blixt…

Jag fick en sån där snille blixt idag, en sån där man bara får ibland. En snille blixt som man önskar sig lite oftare och som man har stor nytta av.

Denna snille blixt slog ner på mig när jag stod i duschen för att göra mig fin inför piren i kväll när mor min ska bjuda mig och Mariette på mat för att vi blir ett år äldre. Ja, då stod jag där och funderade över detta och vad trevligt det ska bli. Kitty skulle ju också komma med och Thomas ska vara hemma och vara med våra små prinsar.

Det var då snille blixten slog ner, det var då jag tänkte för mig själv medans vattnet spolade bort mitt balsam långt ner i avloppet. Då tänkte jag att vad trevligt och roligt det hade varit att få ta med min kära make ut med, det händer inte allt för ofta och inte utan barn. Men som sagt barn har vi och vi kan ju inte lämna de själva så vad göra?

Det var då ännu en lite snille blixt föll över mig, det var då jag kom på att nu ska jag ringa Noels gudmor. Catharina ska jag ringa tänkte jag. Sagt och gjort, ut ur duschen och fram med telefonen… Tre signaler senare och Catharina svarade på min lilla signal och efter mitt korta och snyftande tal om hur mycket jag skulle sakna min man medans jag är borta nere på stan för att äta så kunde hon inte motstå mig.

Catharina och Victoria kommer för att ta hand om våra små prinsar medans jag och hela min familj njuter av lite mat nere på piren. När jag sedan sa detta till Thomas så lös han upp mer än vad sommarsolen gör här hemma i Småland. Tänk vad kul det är att göra någon glad och tänkt så lite det går åt för att göra någon glad.

Det som är kruxet nu är att vi ska gå till fiskarns för att äta räkor och Thomas är ju väldigt kräsen när det gäller räkor. De måste ju vara skalade, men har han tur så kanske det finns något annat som kan stoppas i munnen och mätta hans hunger… Ja, det återstå att se!?!?!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.