En stulen kamera?

Ha, nu vet jag allt vart min kamera har tagit vägen… Outi den lille kaffe tanten tog den sist hon var här. Jag tror att det gick till så här:

Väckarklocka ringer och det är dags att stiga upp även om sängen skriker åt mig ”ligg kvar söta icka”. Men plikten kallar och trogen tiden som jag är så stiger jag upp. konstigt just denna dagen så har barnen inte väckt mig så det är min tur att väcka de. Skönt att för en gång skull kunna göra det.

Vakna och mätta efter en god frulle så tar jag på oss för att lämna av Liam sina fyra timmar som han går på förskolan när jag är ledig. Denna dagen var skön och jag hade med mig min kamera och tog några promenad bilder på barnen. När jag lämnat av Liam gick jag och Noel hem för att spela ett spel.

Innan jag spelade spelet med Noel så villa jag tömma kameran och så skrev jag även en lite blogg om denna härliga promenad. Vad jag inte visste då som jag tror jag vet nu var att när jag precis hade lagt in denna blogg med de fina bilderna så loggade Outi in och fick se. Hon tänkte ”wow” vilka fina bilder en sådan kamera måste jag bara ha!!

Jag är nu då färdig med bloggen och bilderna och ska precis ta fram spelet som Noel och jag ska spela, då ringer min mobil. jag svarar och det är Outi som ville komma på kaffe för hon hade sååå mycket tid över på kontoret så hon kunde lika gärna fördriva tiden hos mig sa hon.

Som alltid så är det ju trevlig med ett litet kaffebesök på sin lediga dag. Så jag säger till Noel att vi får spela när Outi har åkte igen. Noel blir ju lite ledsen men mutar med att vi ska spela två spel.

Det ringer på dörren och Outi står där glad och go som alltid. Kaffet är nu färdigt vid det här laget och jag häller upp till oss och sätter mig. Då lutar Outi sig fram för att se på mitt halsband som jag har och har haft i säkert 8 år.

Men just idag så skulle hon känna på det. Vad som nu händer är att hon välter min kopp över mig så jag måste rusa in på toaletten för kaffet är hett och jag bränner mig. det tar ju en stund inne på toan för mig att få av byxor och tvätta av mig. När jag kommer ut så sitter Outi där med ett ”oj förlåt” men när jag tänker efter så hade hon nog ett lite hånfullt leende på läpparna… hmmm borde ha haft ett ”picturemind” men det är lätt att vara efterklok!

Outi får nu väldigt bråttom för hon kom på att hon har inte gjort en ända lön till sin personal och det var ju redan den 21 februari. Oj sa jag som tänker stackars Outi de kör slut på flick stackaren. Så hon packar ihop sina tillbehör, två telefoner och en svart jacka med en gul logga på. Tror det föreställer sen skunk eller nått den gula loggan alltså.

Sen dess är vår kamera borta, totalt borta som jag har skrivit tidigare. Men det mest häpnadsväckande är att idag så fick jag reda p något som gör att mina misstankar har hettat till. Hon skriver till mig att en sån kamera som vi har köpt har hon och Tommy en exakt lika dan. Jaha skriver jag tillbaks va kul, med 8.1 megapixlar… Då skriver hon nej en sån som Ni hade innan!!

alt

Ja, dra era egna slutsatser… Cluedo säger jag bara!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.