En stund på balkongen…

 

Efter en stund ute var det sug i kaffe tarmen så jag vandrade in och satte på en liten kopp till mig. Det var då det slog mig att jag kan ju sitta på ballestreo och surfa lite medans jag dricker mitt kaffe i lugn och ro. Så nu har jag invigt datorn på balkongen och det trådlösa räcker ända ut hit, det är ju suveränt!
alt
Nu kan jag njuta av växterna som jag inhandlade igår och jag blir sugen på att öka på med lite mer växter. Jag han ju inte åka till blomsterlandet utan fick åka till Coop och de har ju inte ett lika bra utbud som en renodlad  blomsterbutik. Så vi får se om jag tar mig dit innan jobbet…
alt
Det är någon på gården som spelar musik för hela hästskon idag, skönt med lite bakgrunds musik. Då slipper ju jag att ösa på här hemma och bli velig på vad jag vill lyssna på.
Jag undrar hur det gick för Mariette och Frasse idag på utställningen?? Hoppas att det gick bra och att Frasse fick någorlunda poäng…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.