En super glad kille!!!

altaltalt

Idag har jag haft en glad kille hos mig, en mycket nöjd och glad kille. Denna lilla kille heter Liam Jonsson och är fem år idag.

alt

Thomas har ju arbetat och vi beslöt ju oss för att det fick bli en ny cykel efter det lilla missförståndet som blev igår med annonsen på blocket. Så när Thomas hade arbetat klart idag åkte han och köpte denna fina gröna cykel till Liam. Det som förvånar mig är att Liam har inte fråga en enda gång efter någon present från mig och Thomas så han trodde nog inte att han skulle få någon idag.

altalt

Jag och Liam var ute på gården så Thomas kunde ta upp paketet för den var ej ihop monterad sen när han hade bärt upp den så gick vi alla upp. Nu var ju lille Noel med och köpte cykeln och Noel är inte världs bäst på att hålla hemlisar så det var ju det första Noel sa till Liam.

alt

Men väl uppe i hallen så såg jag hur lycklig och glad Liam blev över sin present. Robin, grannen var med och alla tyckte den var så fin och cool. Thomas fick bra hjälp av både, Liam, Noel och Robin att skruva ihop den gröna fina cykeln.

alt

Sen så var det dags att gå ner och test cykla, jag kunde dessvärre inte följa med ner för jag stod och gjorde våfflor för fulla hus. Men jag tittade ut lite från balkongen och det gick ju jätte bra för Liam att cykla på en så pass mycket större cykel än vad han är van vid.

alt

Liam han har varit så nöjd idag och jag har knappt sett han efter att han fick den för han ville bara vara ute och cykla. Sen kom ju Daniel, Mattias, Victoria, Linn, Saga och My och alla ville ju vara ute och leka. Sen ville absolut Liam visa sin cykel.

alt

Så nu är jag åter igen trött efter en fantastiskt bra dag. Sol och lek mest hela dagen. Men det gör ju så att man blir lite piggare och framför allt gladare. I morgon ska det väl bli ännu varmare och då funderar jag på om jag sak åka till stranden med Liam och Noel. Thomas har ju jobbet att tänka på så jag åker själv.

alt

Sen ska väl Thomas sätta igång med innebandy imorgon igen var det tänkt… Men vi är ju inte där än och det har han ju sagt så många gånge förr… hehe

alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.