En tanke jag bärt med mig under dagen…

Idag när jag var p jobbet och inte hade så mycket annat att tänka på under en kort stund så kom jag tänka på något mycket märkligt eller det kanske inte är så märkligt för de som vem men jag vet inte…

…Jo, det var så här att när jag jobbade idag så hade en tv:n på och det var nyheterna i bakgrunden så jag snappade väl upp lite va de sa och så kom de till det reportaget om att frankrike kanske skulle förbjuda ”Burkan” utomhus eller om de sa på offentliga ställen ska vara osagt.
Min tanke var först att för min egen del får gärna de som vill ha sin slöja eller vad de nu vill kalla det men vad jag då kom att tänka på hur gör de som har en så kallad ”Burka” när de ska ta passfoton eller legitimation? För de får ju inte visa sitt fejs liksom och ska de ha ett pass måste de ju visa fejset och då försvinner ju lite det här med den delen då inte får visa det.. Hmm, visst var det en märklig fråga, hur gör det??
Tänk om de är ute och kör bil och blir stannad i en poliskontroll, hur ska polisen veta att det är den som sitter bakom ratten är den som är på körkortet om endas ögonen syns?? Det kan ju vara en syster som är lik sin syster?? Hmm!! Ja, jag kommer väl förmodligen aldrig få svar på detta så jag får väl bli sömnlös de närmaste åren…

Goda tankar bär god frukt, dålig tankar bär dålig frukt – och människan är sin egen trädgårdsmästare.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.