En toppen dag utanför läns gränsen!

Idag hade vi ställt klockan på halv åtta för att inte försova oss. Det var tur för hela familjen Jonsson sov när klockan ringde, tack för mobilalarm!! Upp som tuppen och fram med frullen för här hade vi inte tid för att slöa idag inte, även om det var vår sista lediga dag tillsammans på ett tag. Familjen Jonsson har en tendens att tro tiden ska räcka till. Thomas tror oftast att han hinner mer än någon sin vid pressad tidsbrist, märkligt tycker jag.

alt

Jag är helt paff vi satt i bilen 9.03 och det har väl aldrig hänt innan att vi har varit i tid så fort på morgonen när vi ska iväg på någon träff. Men idag så var vi det och det kan ha berott på att vi skulle träffa våra kära idag. Till och med vädret var med oss idag och stundom kunde vi vara utan jackan. Ja, jag tycker faktiskt att Linköpng var helt okej och nu ska de ju till och med få ett eget ”SLIVER” fränt!
altalt
Jag ser fram mot Buddy Holly som Anna ska kolla upp vart den gårt den närmaste tiden. För nu har vi planerat in att vi fyra ska gå på den tillsammans, det ska bli jätte kul. Förutom att Brolle sjunger bra så är ju Brolle även fin att lägga ögonen på tycker ju jag hehe…
 
 
Först så besökte vi Anna och Stefan i Linköping och det var ju en jätte mysig lägenhet och verkade ju vara riktigt bra läge att bo på (så länge det inte är kottar i ugnen och mer på marken). Efter fikat som bjöds på så gick vi ut till lekparken, jag och Anna fixade undan lite och kom efter. Sen vart det dags för en guidning för mig som inte känner till Linköping speciellt mycket. Vi tog en promenad fram till Domkyrkan och WOW alltså vad fin den var och vad stor den var.
 
alt altalt
Alla vandrade in i den och här kan jag tänka mig att ha ett riktigt kyrkbröllop om jag någon sin ska gifta mig igen med min älskade Thomas. I annat fall om inte det sker hoppas jag på att få bli bjuden på Annas och Stefans kommande bröllop!!! Men i alla fall när vi kom in i denna gigantiska kyrka som det ekar bra i så vad hör jag då?! Jo Thomas mobil börjar ringa och han har en väldigt pinsam hurtig signal som alla vänder sig om för. Japp det är min man det som gör lite pinsamma roliga saker.
altalt
 
 
Väl hos Anna och Stefan så tog vi farväl av dem och katten Knubbis och jag hoppas vi ses snart igen.
altalt
Nu hade vi ett besök till att göra och det var hos mina kära svärpäron som väntade med en god middag. Barnen åt som bara den och alla blev mätta och glada. Solen var fortfarande framme så ut på gräsmattan med de små för att spela lite tennis och andra bollsporter. Liam var en riktig hejar på tennis, Noel gjorde några försök men racket var för stort.
altalt
 
Jag hoppas att de små kommer att välja någon sport där det inte krävs så stor utrustning, alltså tennis, golf, fotboll tycker jag är några av de bättre aktiviteter då!
altalt
 
Väl trötta efter en lång dag var det dags att hoppa in i bilen för en färd hem till kära Jönköping. Borta bra men hemma bäst som det heter och vad det är sant!!! På vägen upp såg vi att Jätten Vist hade fått ett ståndaktigt organ som jag ej tidigare sett förr. Så kamera kom fram på vägen hem och jo, det kom med lite så se själva vad ståtligt Jätten stå där och tittar ut över Vättern!!
alt
Ja efter denna gigantiska fallos så åkte vi till Mc Donalds som en bra avslutning på dagen. Nu slapp vi att fixa kvällsmaten hemma och då även disk och annat som blir när man balltar i köket. En dag utan att behöva laga mat, de gillar jag!! Mera, mera snart är vi på väg igen!
 
En arkeolog är den bäste make en kvinna kan ha. Ju äldre hon blir, desto mer intresserad blir han av henne.
 
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.