En tripp till paradiset!!!

Idag fick mammarika ta sig en liten minitripp till paradiset, inte för att det var planerat utanför att det var ett måste…

… Outi, Tommy, Alexander, Markis och Liam åkte ju ner i fredags för att koppla av i stugan. Liam var salig av glädje, mammarika och resten av familjen var salig av sorg då vi inte kunde åka. Men som sagt de åkte ner och skulle komma under dagen.

Men i morse får jag ett litet trist sms av Outi, ja inte bara trist utan väldigt sjukt sms… Kände hur det vattnades i munnen bara av att läsa smset hon skickade.

Markus hade besökt Herr Ulrik hela natten tills i dag och Outi låg utslagen i soffan, dock inte spyig men dåsig och illamående. Så mammarika fick allt ta och sätta sig i bilen och åka hämta hem Liam då de inte visste om de ens kunde köra hem idag.

Fick nu ett litet mess för en stund sen att de skulle åka nu, så det var väl ändå tur att jag hämtade hem Liam som faktiskt redan ligger i sängen. I morgon är det vardag igen och lekandet med lite sovmorgon är över för den här gången. Nu är det bara att vänta in nästa helg då man kanske, kanske en liten aning kan få sova fram till 8 tiden som vi gjort i helgen, det är ju så gott.

Men visst vart det skönt att titta till sitt lilla paradis och visst fick mammarika ännu mer längtan till sommaren och lugnet på torpet. Idag vart det ju till och med bra väg att köra in, inte alls så mycket snö kvar, gött… Ett steg närmare våren!!!

Tja, annars så har det väl inte hänt så mycket mer här… Eller lite kanske, garderoben är på plats och ihop monterad. Kläderna är nästan färdiga, kan inte göra allt än då vi ska sätta fast de i väggen men innan vi kan göra det måste sängen komma så jag får se helheten.

Och som jag har tjatat om denna säng så kommer den ju inte än utan om två veckor vilket känns som en evighet just nu.

Liam fick besök av sin kompis Sam idag så de lekte lite i eftermiddag. Noel var väl inte jätte nöjd över det då han blev lite utanför då de ville vara lite för sig själv och det kan man ju förstå, inte kul att alltid ha lillebror med sig när man har en kompis…

Så mammarika gjorde Noel glad genom att sätta sig vid köksbordet och spela lite spel med han, vilket var uppskattat. Det bästa av allt för mammarika var att hon van för första gången över Noel på memory, kors i taket helt enkelt!

Sitter och väntar på att Stella ska bli hämtad, nu har hon varit här över helgen och det kommer som vanligt bli väldigt tomt när hon väl är borta. Skönt med de där promenaderna som man annars inte tar om man inte har ett ärende.

Sen så ska mammarika hoppa i säng tidigt då mammarika är för trött idag och i morgon börjar dagen med att lämna av de små på morgonen för att sedan göra en timme hos sjukgymnasten och sen blir det jobb i eftermiddag till sena kvällen. Mammarika vet precis vad som ska göras, inget lämnas åt slumpen inte!!!

Nu soffan en stund!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.