En tupp bland hönsen och chockladsås på glassen…

Kvällen har kommit till Ekhagen och mörkret lägger sig som chokladsås på glass…

Ja, ibland kan man vara lite poetisk för att få rätt känsla. Nu när det börjar dra sig mot mörkare kvällar så vill jag ha lite mys här hemma och föreslog en matta till rummet. Thomas åkte faktiskt och titta på mattan som jag tycker passar perfekt hos oss men var för trött för att köpa den.

Men istället köpte han ett skoskåp till oss och det är verkligen något vi behöver. Mattan behöver vi också men på ett annat plan, den behöver vi på mys faktor planet och sko skåpet på praktiska planet. Mattan kostar mycket, mycket pengar men tänk så vi kan mysa hela hösten, vintern och en bit in på våren.

Skoskåpet kommer vi ha nytta av hela tiden men den var mycket, mycket billig! Ja så nu sitter jag här i drömmarnas kväll och tänker på hur mysigt det kunde ha varit för oss i kväll om mattan låg på plats…

I dag har jag suttit ute på gården hela eftermiddagen och en bit in på förkvällen. Barnen cyklade och lekte med de andra och även lite själva. Sen kom Alexandra förbi efter jobbet och tog en kaffe med mig på gården och det var kul. Vi har ju inte setts på hela sommaren så nu var det dags att uppdatera allt som hänt.

Per på Noels avdelning hade berättat för Thomas idag när han lämnade barnen på förskolan att de hade skrattat gott med Noel igår. När de hade suttit vid matbordet under lunchen så hade Noel rapat över bordet, inte trevligt tycker jag men han hade gjort det och sagt efteråt: ”ursäkta min dåliga franska”, ja vad säger man.. kan ju inte annat än skratta lite.

Alexandra berättade för mig att hon gick ut på uteplatsen på hennes jobb idag för att äta sin lunch som delvis bestod av sallad och när hon satt där och åt så blåste det så att hela salladen flög iväg. Det kan man kalla ofrivillig bantning eller!?!?!

I morgon har jag inga dags planer utan det blir en dag på hemma plan med barnen men på förkvällen så har jag desto roligare planer. Då ska jag gå på bio och se ”Sommaren med Göran”, ja jag tror att den hette så. Fick ju biobiljetter av Marie på stan och det är ju synd om de ska ligga här hemma och damma. Thomas får dessvärre inte följa med frö jag kommer inte låsta upp låset som sitter fast på spis och Thomas. Han får allt göra sina sysslor.

Nej så illa är det inte men han får vara hemma och umgås med våra härliga barn. På fredag få han ju sitt roliga med spa och ute kväll eller vad det nu vad de skulle göra. Sen så är det ju bara tjejer som ska gå och det vore ju dumt att ha en tupp bland hönsen, det blir så mycket fnitter å fnatter då tror jag…

 

Många ting, som inte kan övervinnas när de står tillsammans, ger efter, när vi tar itu med dem ett och ett.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.