En utbuad färjestads suport!!

Nu har äntligen barnen somnat för idag har det varit en tuff dag, i alla fall för Liam. Han orkade ju knappt med sig själv idag och det går väldigt mycket ut över lillebror som så gärna ville leka. Noel är så söt för han förlåter Liam lika fort som det har skett något dumt och det är skönt. Tråkigt bara att behöva vara så arg idag, tur att jag kan räkna till tio. Men jag ser fram mot i morgon för då tar jag nya tag och det tror jag att Liam gör med.

HV leder med 2-1 och det är ju kul, hoppas att de vinner hela skiten så vi får något att fira i Jönköping. Tommy norrisen kan ju då lipa lite över att åter igen HV71 tar hem hela spelet. Han borde ta sig i kragen och hoppa över till oss nu i Jönköping, blir ju lite pinsamt att gå och heja på Färjestad när de förlora mot HV menar jag.

Försökte tala han till rätta idag på FB men det verkar som om svenskan var lite svår förstådd. Hoppas att Outi tar saken i egna händer och talar han till rätta. Tänk nästa barnkals och det då kanske är HV tema så kommer Tommy, då blir det ju lite som om han blir en panelhöna. Barn kan vara tuffa men de säger ofta sanningen, det som inte vuxna vågar säga. Kan tänka mig att Liam skulle säga att Tommy är en ”Fis Tommy” det är ett typsikt Liam utlåtande, Noel skulle nog säga ”Prutt Tommy”. Alexander vet jag inte, kanske att trollen kommer och biter han i stortån eller nått.

alt

Ja, den grabben behöver nog många kjempe klemmar så att han blir lite varm så kommer nog den där lilla ärtan i hans hjärta att vakna till liv igen. Heja HÅVE!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.