En väntande tonåring…

Nu har jag en väntande tonåring bredvid mig som önskar att jag ska lämna dette servic hus så hon kan ta över både datorn och internet. Men hon behöver inte vänta allt för länge för jag måste nömnligen snart gå ut i regnet för att rasta Stella. Efter detta ska jag bli ännu blötare för då ska jag dra mig till duschen och tvätta av mig dagens aktiviteter.

Nu längtar jag bara hem och önskar att det vore morgon för då åker vi hem till mitt kära hem. Det är så sant det ordspråk som är nur gammalt som helst…

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!!!

Så i morgon kväll kanske senare än detta så sitter jag hemma i min soffa och i min varma säng ska jag sen sova. det ska bli gott…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.