En varm dag!

Även idag har vi tillbringat dagen på torpet och det har varit varmt och nu är jag trött. Dagen har vi tillbringat både ute och inne. Vi har äntligen satt igång med lite renovering inne och först ut är ett rum till barnen. Så nu har vi tömt det och börjat riva ner tapeter inför att sätta upp nya. Men innan vi kan göra det måste taket göras och lister, sen tapetsera och till sist lägga nytt golv.

Jag måste nu åka och köpa ny tapeter och jag har inte en aning om vad jag ska välja för några. Så jag får och titta och se vad det finns för utbud. Vill ju inte ha för morerna där nere i och med att allt är så gammalt annars.

Jag och Liam har ansat träd och buskar och sen har vi slitit med att dra fram det till en stor hög på åkern för att sedan eldas upp någon dag framöver. Jag har rensat och slängt en massa gammal bröte och jag mår så bra av det. Har även getto en matstol till Jonas som vi lämnade av på vägen hem. Det börjar ta sig som pyromanen sa…

Vi har även satt upp skyltar till Liam och Noels morotsland och det vart ju några fräna skyltar och så vitt jag vet finns det ingen som har så coola skyltar som Liam och Noel till ett land. Ska sätta in bild lite senare men orkar inte det just nu.

Nu ska jag äta lite kvällsmat för att sedan dra mig tillbaks till soffan för att njuta lite innan sömnen. I morgon är det ju en ny dag, ny vecka och nya tag på arbetet.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.