Ett kalas & En vilostund…

 

Åter ett femårkalas är över och jag tror att barnet i ära som är Pascal var mycket nöjd. Full fräs, sju killar och en tjej förgyllde Pascals dag och så klart mamma Katta, pappa Peter, mammarika och pappa Thomas som servade de busiga och fika sugna barnen.
alt
Det var väldigt kul att se hur de lekte ihop och vad som hände med Sofia som då var ensam tjej, jo det slutade med att Sofia var mest nere hos mig och katta dels för att vara med i köket och sen sitta och rita medans alla grabbar var på övervåningen och lekte hej vilt med både svärd, bilar och kuddar.
alt
Precis som det bör vara på ett kalas serverades det korv med bröd efter det var det fullt ös med lek för att återvända till kalasbordet och få marängsviss och chokladbollar till barnens belåtenhet. Såg Thomas göra ett tappert försök att snika till sig några chokladbollar men Katta såg allt att det var ett stort, stort barn som satt bland de små… Men som tur var fanns det så det räckte till de stora barnen med… Lyckliga mammor och pappor!!!
alt
Efter några timmars lek kom sedan alla föräldrar och hämtade upp sina små liv och jag, Thomas och barnen blev kvar lite till för att samla oss och hjälpa till med stödet efter huliganerna. Sen var det att tacka för oss för att gå hem och vila en timme innan simskolan som nu Thomas har åkt på med Liam och Noel.
alt
Min kära make satt jag kunde få vara hemma och att han kan åka själv, jag har ju haft de vid min sida i över en vecka nu och kunde vara skönt med ett brake. Thomas sa att jags kulle passa på att vila men jag vet inte riktigt vad han menade vad för slags vila jag skulle göra. Liksom middagen var inte bortagen, soporna var fulla och barnen rum skulle plockas i ordning. Så när jag tänker efter kan det ha varit gott att åka med till badhuset för där sitter Thomas och läser en bok i caféet när de är inne och simma… Så jag funderar stark på om jag blivit lite, lite blåst på vilostunden??? Hehehe
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.