End of part one…

End of part one…

Nu har vi firat Thomas lite och då passade jag och barnen på att göra det när ända mamma, Pappa, Kitty, Mariette, Kayliegh, Jamie och Dennis var här. Det var full spätta från början och förutom alla VI så var det ju även 3 hundar som sprang omkring som tossiga myror i hela lägenheten.
Thomas vart mer än nöjd, ja så nöjd att nu kommer inte Thomas göra ett handtag på länge här. Delvis är det ju mitt fel då som köpte precis vad han önskade sig. Nu sitter han inne i sovrummet med sin nya leksak och jag får inte ut han. Har gjort några försök men utan resultat, så kan det gå när man gör männen till lags och är det då en teknikfag och man köper just teknik får man skylla sig själv.
altThomas nya teknikpryl… Ett jätte måste att ha hemma!!! En Ipod docka med klockradio och en massa annan skit…alt
Tårta, bullar, saft och kaffe har vi bjudit på och även det var ju uppskattat. Kalsonger, en flaska vin och några lotter fick även Thomas på sin dag som då är en dag för tidigt. Fast paketen från mig och barnen var så dyr så den fick även ingå som en liten förlovningspresent.
Kayliegh stannade kvar och leker med Liam och Noel och det var väl tur för de är så uttråkade och behöver aktiveras. Det är inte lätt att göra det när man har en massa bestyr att ta hand om hemma. Så nu är de ute och leker för fullans hals och det är bra det.
Vad fick jag av Thomas då?!?! Zipp Zero Nada och det blir nog inte något heller för han kom in och log och talade om att han inte har köpt något, inte ens en liten blomma för han har haft annat i tankarna…
Men jag får väl vara glad för att jag gjort någon annan glad…
Nu ska jag fixa till för ”nästa kalas” som börjar vid 15…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.