Endast Tomte…

 

Tipp, tapp, tipp, tapp endast tomten är vaken…
Eller kanske inte redigt för här sitter ju jag och funderar på hur morgondagen kommer att bli. Dagen före doppardagen har varit intressant och fortsätter det så kommer det bli väldigt intressant i morgon.
Hörde ett hoho från tomten som hoade till och sa att han hade sett att hela familjen Jonsson har skött sig under året så han skulle titta förbi, det gillar vi. Mammarika har hållit sig i skinnet, lika så maken och mina barn… Tja, de är ju helt underbara så där helt perfekta så det kan inte bli annat än tomtebesök i morgon.
Idag har jag gjort köttbullar, tomtegröt, ris á la malta, ägghalvor, städat och underhållit barnen så gott det går och så har jag ju haft sällskap av Dino och Knut.
När Kitty kom och hämtade hem dem så kom även Thomas hem och gjorde ett snabbt byte. Sen hoppade vi alla in i bilen för att åka ut och äta kvällsmat i skogen hos familjen Strandqvist. Det var gott det, det bjöds på wok och nudlar. Skönt med ett litet brak av julmat precis innan doppardagen ju.
Sen när vi kom hem så vart det bums i sägn för mina trötta juveler, fast Thomas fick snällt vara vaken ett tag till. Så nu sitter vi och glor på tv, glor lite på granen och de få paketen som har hamnat under den. Det är lätt att se paketen då granen är så gles…
Nu är reklampausen slut så dags att störta ner i soffan igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.