Ensam & Kitty har moonat hela Skara!

Nu sitter jag här ensam och lite uttråkad. Noel somnar vilken sekund som helst och Thomas och Liam är på torpet, men de kommer som tur är i morgon igen.

Det är lite ensamt och jag är nog lite uttråkad för idag har det inte hänt så mycket roligt heller, har ju mest regnat. Har nu fixat till tältet så att det bara är att lämna tillbaks, fick hjälp av Kitty nyss som kom hem från Skara Sommarland.

Fick mig ett rejält skratt och är lite ledsen över att ha missat denna syn som jag fick höra om idag. Kitty hade åkt samma madrass åk som jag gjorde på Skara sommarland, den enda skillnaden var att Kitty moonade hela Skara då.

När hon kom åkande ner och hamnade i den lilla vattenpölen som finns i slutet så studsade hon några gånger och hörde publiken ropar ”bästa åket idag, va snyggt” ja det visade sig att när Kitty studsade i mål så åkte bikini byxan ner till knäna och där låg hon med rumpan i vädret.

Alice tycker att hon har den mest pinsamma mamman i hela världen och är fruktansvärd jobbig som ska visa rumpan. Kitty kom på rätt köl och satt med byxorna i knävecket och fick fint ta på sig med 100 blickar åt sitt håll. Ja, vicken go syster jag har må jag säga…

Nä om jag skulle ställa mig själv i duschen efter denna dag med tvätt och annat fixande. Har ju även blivit hund fri nu så nu slipper jag gå ut och gå kvälls rundan. Jag kan lägga mig i min ren bäddade säng efter duschen och slå på tv och bara slöa innan det är dags att sluta ögonen.

Men innan det får jag nog ta en tablett till och hoppas på att värken i nacken ska gå över så jag får sova hela natten.

Allt har sin skönhet, men det är inte alla som ser den.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.