Ensamt…

Nu sitter jag här helt ensam, ja nästan i alla fall. Barnen sover och mamma har åkt hem, Thomas är i Göteborg och jag är sällskapsjuk. Vad göra?! Inte en aning, kanske dränka sorgerna i ett glas multivitaminjos som jag har tagit med mig in till datorn.

alt

Nu tror jag ju i och för sig inte att det hjälper men jag känner mig lite ensam idag. Jag har jobbat hela dagen och hela kvällen så då är det skönt om någon skulle vara hemma hos mig så jag fick tjata av mig lite om dagen och ditt och datt…

alt

Det har varit en helt underbara dag, solen har skinit hela dagen och det var till och med varmt nu när jag åkte hem i kväll. Jag hoppas att det hänger i sig nu så att man slipper konka med sig massa jackor och koftor hit och dit.

Igår tittade jag och Thomas på filmen ”Vi hade i alla fall tur med vädret, igen” men jag tyckte den var så där. Den hade väl en och en annan poäng men det var ju inte så att jag skrattade hela tiden. Så den kan man se på tv när den kommer, jag rekommenderar inte att köpa den. Vi hade lånat den av Marie på stan.

alt

I morgon ska jag åka till Taberg och kolla läget lite, nästan ända upp eller rättare sagt halvägs upp på toppen. Där bor min kära morbro och Eva, nu ska vi sitta i trädgården och dricka kaffe. Sen ska jag hem för att gå på utvecklingssamtal om Noel, men det ska nog gå bra. Noel är inte den som gör väsen om sig direkt utan ganska lugn och harmonisk.

alt

Nu ska jag zappa lite på tvn och se om det är något intressant att glo på…

Ge mig styrka nog att acceptera det jag inte kan förändra,
mod nog att förändra det som kan förändras
och visdom nog att avgöra skillnaden.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.