Ett annat kalas!

Jag fattar inte vad som har hänt mig, för min hjärna hänger inte med mitt tempo. Jag glömmer och jag tror inte jag har fått Alzheimers än i alla fall och jag är inte så gammal att det är åldern som jag kan skylla på.

Igår natt eller sen kväll kom jag på att jag inte alls kan åka på kalas med barnen för att gratta Linn som har fyllt fyra år. Jag kom på det innan jag skulle somna och då var det ju för sent att ringa och prata med mamma Anna om detta. Tanken var att vi skulle komma till Anna klockan 13 men vad jag kom på var att klockan 14.30 ska jag ju på utvecklingssamtal om Noel.

Detta har jag vetat om länge och jag har skrivit upp det men ändå så försvann det i någon dimma och poppade upp när jag höll på att somna. Det är inte första gången den senaste tiden det är så här illa med mitt minne. Jag funderar på vem som har stulit mitt minne för jag kan verkligen inte finna det… Inte ens i den tomma byrålådan som jag rensat ur för att åter fylla med något annat onödigt.

Thomas tyckte jag skulle titta på Lotta Engberg i dag som skulle uppträda på Liseberg. Jag frågade varför jag just skulle titta på henne…? Då kröp det fram att han skulle sitta på Tyrolen där i kväll och hade jag tur så kanske han skulle synas i tv och hade då tänkt vinka åt mig…

Ja, se dessa män!! Till mig sa Thomas att han skulle på möte i Göteborg, inte visste jag att Tyrolen var ett Willys möte?? Ja, jag ska se om inte vi kommunanställda också kan få lite roliga mötes platser att ha utbildning och annat roligt bra att ha möten.

Nu när jag  tappat bort mitt minne så kan vi ju inte åka på Linns kalas som var tänkt, men då blev vi bjudna ut till Eva i Taberg på lite 11 kaffe. Så det blir ju lite kalasigt i alla fall i morgon för mig och barnen. Och som pricken över i så ska jag ut och äta på piren på kvällen med mina arbetskamrater. Det blir en bra dag i morgon om jag bara inte glömmer bort den!

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.