Ett eget Buzz

En dag som har gått skapligt fort och som snart är över är just den här lördagen i dag. Har tillbringat mycket tid på jobbet men nu har jag bara i morgon kvar och sen ska jag vara lite ledig från det jobbet… Har lite andra jobb men det är kul för då blir det lite omväxling.

När jag kom hem här i kväll i rusket och mörkret så hade Thomas överraskat mig med att köpt ett spel till PS3 spelaren och spelet heter BUZZ, så kul!! Vi fick lite mersmak efter festen hos Jonny så nu har vi ett eget.

Så klart så var vi ju tvungna att testa det lite och Thomas vann de två gånger vi spelade, men det bjuder jag på. Hellre en glad make än en grinig ju ;-)

Fick en god middag av Malin på 6:an idag, det tackar jag så mycket för. Skönt att få lite lagad mat när man jobbar så många timmar som jag gjort idag. På det en liten, liten kopp kaffe, jag hade nog fåt en stor am jag velat men jag tror det har blivit en si så där 7-10 koppar idag och jag tycker mig ha sprungit och slått en drill hela tiden. Så när jag fick min middag vart jag inte så sugen mer på kaffe.

Det regnar och blåser nere på stan och det är inte mysigt, det är då som man vill sitta i soffan med familjen och spela BUZZ. Mamma har ju passat barnen idag och de for till Monkey Town och det gillade Liam och Noel jätte mycket. Sen inte bara det när de kom hem så bakade hon kanelbullar med dem bara för att det är kanelbullens dag. Jag har också ätit en kanelbulle, Kristina och jag som jag jobbar med ville ju också fira det… Gott!!

Nu ska jag värma mig lite i duschen och sen bums i säng. Det blir en lång dag i morgon med. Som sagt var efter jobbet blir det ju kalas för 4 stycken som fyllt jämt på jobbet. Ja, alla fyller väl jämt men siffrorna blir jämna…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.