Ett enkelt brott!

Vart har jag tagit vägen kan man undra, ja även jag undrar ibland vart jag tagit vägen. Kontrasten till att vara super ledig och till att plötsligt börja jobba är stor. Speciellt när jag hoppar in extra då det tryter med personal.

Så vart har jag då tagit vägen?! Jo, jag har hållit mestadels till i gruvan eller i min goa säng hemma för att kunna gå till gruvan dagen efter igen. Det slutar i och för sig här för det är gruvan både i morgon och hela helgen.

Men mina fingrar och kanske min hjärna glöder av lusten att spruta ut en massa ordbajseri. Så därav trotsar jag nu sömnen en aning för att knappa på tangenterna. Men jag gör det bekvämt, har tagit den lilla blå lap-datorn så jag kan halvsitta eller halvligga i sängen.

Vilket låter mest positivt? Halvsitta tror jag, lika så är glaset halvt fullt i stället för halvt tomt. Blir ju så mycket roligare när det sägs i en gladare positivare ton tycker jag…

Missar dock lite skojiga saker i helgen då det är gruvan för mig. Julia, Liam och Noels lilla söta kusin fyller hela fyra år och ska då ha ett kalas som heter duga. Så mina tre favvo killar får klara sig själv där uppe med svärmor, svärfar och familjen Jensen… Hade dock önskat vara med!

Men jag får mysa till det lite själv här på fredag kväll, börjar ju lite senare så en aningens sovmorgon kan jag ju få.

Min lilla Stella börjar äntligen bli lite gladare. Hon har varit inne i värsta deppen de senaste två veckor. Har mina aningar om att det handlar om skendräktighet, för de kan ju bli det de där fyrbenta tikarna. Men nu verkar hon komma på banan igen och då åkte genast en tung sten från mina axlar.

Har träffat min klient för första gången den här veckan. Det gick ju kanon, vart så klart lite nervig jag med. Men det visade ju sig att det hade jag inte behövt vara… Så det här ser jag fram emot med spänning.

Näe, nu ska jag ge upp här och sjunka ner en aning för att ta tag i min braiga bok som snart är slut… Kan rekomendera ”Ett enkelt brott” med Theodor Kallifatides. En bra och spännande bok,med mycket innehåll och en bok som gör så att man längtar till att få öppna den igen…

Så alla där ute och alla där inne, natti natt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.