Ett kalas är två kalas i ett!

 

Kalas ett och kalas två är avklarat fast det var på ett kalas, märkligt men bra!
Liam fick även sin paket från mig och Thomas, tja jag vet inte vad han tyckte men hoppas att han kommer att ha användning av den. Vi köpte en cd-spelare med usb-port och när han öppnade den och fick se var det var sa han tack och gick in för att fortstätta spela med Noel… Hm, det var ju inte ”Star Wars lego” som han muttrade. Fast sen när jag frågade om han vart glad så log Liam och sa ja, och i kväll när han skulle lägga sig frågade han när vi skulle sätta upp den på väggen så det var nog ok ändå!?
Idag fyllde min lilla Liam 6 år och snart fyller jag några år mer än 6 så vi passade på att bjuda in några vänner tillsammans idag, så två kalas i ett, perfekt!
Annette kom, min gamle goa vän och Annette är ju gudmor till Liam. Så hon kom med en present till Liam, en fin tröja med spindelmannen på och jag fick lite fin choklad, mumma. Eva, Catharina,  Siv, Katarina, Victoria och Linn kom även på vårt lilla kallas och både jag och Liam blev då uppvaktade med lite paket.
Liam fick lite leksaker av Eva och Catharina, en bok av Catharina och en myntsparbössa av Siv inte illa att fylla 6 inte.  Ja, jag som blir lite äldre fick ju lite smått och gott, mer choklad och en utekväll med Eva och Catharina, det är inte dumt det och av Siv fick jag en ängel för att hon tycker jag är en liten ängel, det värmde mammarikas lilla hjärta det!
Det bjöds på paj och kladdkaka som smakade kanon, eller de vågade kanske inte säga annat heller… Slut tog det i alla fall, bara en liten bit till råttorna i natt kvar. Skönt att bli av med det så man slipper stå med en massa rester.
Så nu är ett kalas avklarat fast två då, i morgon har Liam och Siri sitt ”Discokalas” tillsammans så då är nr 2 avklarat och på lördag har jag och Liam ett kalas igen men då för de nära och kära som kommer lång och kortvägar bara för att fira oss, underbart!
Sen är kalasandet över för ett tag fram över. Lika kul som det är, är det lika skönt när det är över. Men nu ser jag fram mot morgondagen då det ska dansas loss bland stora och små, långa och korta, goa och glada!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.