Ett knippe med energi!

När jag har varit gravid har jag fått en sån där ”måste rensa, städa, mysatillsig” ja, hemmet ska bonas och fixat. Just nu är jag inne i en sådan period, men jag LOVAR jag är inte gravid även om man nu kan tro så..

Så tre koppar kaffe har jag nu fått i mig och på dessa tre koppar som jag njutit av har icke skett i det stilla. Nej, nu är det som jag skrev ovanför… En graviditetsperiod utan mage!

Jag har rensat och städat ur hele skafferiet, det tar tid för det går från tak till golv. Det slutar inte där, för jag insåg att skafferiet här ihop med skåpet bredvid och det skåpet här ihop med lådan under där alla ljus har trängts i en farlig härva.

Nu är det klart och sista koppen kaffe som jag har kommit halvfullt (märk att jag är positiv idag, koppen är halvfull och inte halvtom) är inte slut än.

Men min energi har inte tagit slut än, så jag funderar på om jag ska fortsätta röja bland sakerna som vi sparat på oss genom åren. Ja, allt åker inte i soporna även om et har blivit en del både idag och igår. En del bra och ha saker packar jag ned för att ta med till torpet när vi far dit nästa gång.

 

 

Rätt bra att ha två hem, eller kanske rent av farligt…?! Två ställen att samla på sig en massa onödig bröten?! Ja, pest eller kolera?! Men jag väljer ”det kan komma till nytta”.

Nähä, har städat och röjt så jag glömt bort mig själv att städa till. Ska ju hämta barnen på skolan om si så där en och en halv timme… Tvål och vatten, undra om det kan snygga till än en aning?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.