Ett kul kalas!

Idag har vi haft kalas nästan hela dagen och det var super duper  kul. Det kom ju några som vi inte träffar så ofta. Dessvärre är det ju sjukdomstider så det blev lite bortfall, men som de snåle säger desto med till mig.
altalt
 
Det var kul att Bibbi och Olle kunde komma vi ses ju allt för sällan. Bibba var glad att får träffa mamma med för det var många år sen de sågs. Pappa hade hittat hit från skogen och dess troll. Olle (hunden) fick stanna hemma. Mamma kom och hade hjälpt oss med en jätte god tårta. Säkert 5000 kalorier i men det var det värt.
altalt
 
Familjen Dugdale kom 2 kort för den ene sov och den andre var hos sin pappa. Men Mariette fick med sig en ”doggy bag” så hon har ringt och tackat. Kitty kom alena för Alice var på konfirmations undervisning och det är ju ett giltligt skäl till att inte komma.
altaltalt
 
Tjalle och Agneta höll sig hemma i Borås för där gick det kräksjuka och det var ju snällt att hålla kvar den i Borås. Men det blir väl en hel del kaffe stunder i sommar på torpet i stället kan jag tro.
altalt
 
Sen var det även lite sjukdomar i Motala, men vi hoppas att Melina snar ska bli frisk igen. Niclas och Julia kom så nästan halva skaran var ju här. Julia har blivit en riktig liten söt donna och en väldigt bestämd liten dam må jag säga. Men det är bra för när hon blir äldre kan hon ju sparka i väg ”karlslokarna” så slipper pappa Niclas rycka in hela tiden. För jag kan tror att det kommer bli många män som faller på knä!!
altalt
 
Gunnel kom så fin i sin röda kappa, riktigt glänste. Ett hurra för Gunnel idag hon fyllde 66 år. Gunnar var lika go som vanligt och nu fick Stefan en konkurens. Farfar är allt alltid farfar och ligger på topp i poäng hos barnen.
 alt
 
Lilla söta Anna kom ju med och mötte upp kärleken Stefan. Kan Ni tänka vad ett år går fort. På måndag är det ettårsdag för Anna och Stefan, jag tyckte allt att han kunde gå ner på knä men det blir nog inte det än om jag tror rätt. Jag fick ju en massa skojiga saker av Anna även om det inte var min dag, så tusen tack nu kommer inte en rynka synas så långt ögat når.
 altalt
Thomas han fick så mycket fina saker av alla och är super nöjd. Det som slog allt var nog presentkortet på segelflyg. Det går inte av för hackorna det inte. Sen vart det några presentkort på Dressman, en korg med olika ölsorter jätte cool grej, minneskort, ficklampa, bil schampo, avfettning, tvättsvampar, choklad, 2 par byxor och en fin tröja.
 altalt
Så summerar jag dagen så har den varit helt fantastisk. Solen sken alla glada och vi som var med helt friska. Det kan ju inte bli bättre när jag tänker efter. Det enda som var lite sorligt idag var att läsa Ullas dödsannons jag blir alltid lite rörd av det.
 
Over and out!
 
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.