Ett litet kalas, då kan man inte fylla år!!!

alt

Idag skulle vi gå på ett 1 års kalas, ett litet 1 års kalas. Noel frågade mig hur många det kommer och jag sa att det är bara vi som kommer. Då tittade Noel stort på mig och sa: Mamma då kan man inte fylla år om det inte kommer mer än 3 för på ett kalas är det många som kommer då är det fest!
alt
Ja, det ligger väl lite i det Noel säger men idag så var det ett litet kalas och vi var tre som kom och jag är ganska säker på att Sarah som då fyller 1 idag faktiskt fyller 1. Det var till och med en fiskedam innan hemgång och några ballonger, så visst var det ett kalas!!!
alt
Vi hade köpt ett litet silversmycke, ett ”S” och en liten bok. Sara verkade gillade det för det fick hänga kvar runt halsen utan protester och Kamilla blev stormförtjust. Sen så fick Sarah en liten bok med, former. Det är nog en bra start att börja med, kan ju inte läsa än ju…

altalt

Massor av lek för de små och lite tjöt för mammorna som då var med på kalaset, jag och Kamilla. Det bjöds på hamburgare och sen till fikat var det glass i stora lass, alla blev mer än nöjda.
alt
 Killarna lekte ”skit bra” som Noah säger, mycket roligt för Noel som då älskar att säga ord som ”bajs, rumpa och allt annat som är roligt för en fyraåring”. Sarah hade jätte skoj och jag tror att hon sover gott i natt för hon försökte så gott hon kunde följa med och leka med de tre vildbattingarna.
alt
Men mammarika som inte mår allt för bra diag fick lov och bryta upp vid 18 tiden i kväll och ta med de mina små busfrön för att åka hem och ta det lite lugnt. Det är ju en dag i morgon som alla vi ska orka med. Hoppas på en bra dag med mindre värk och ett bättre väder med mindre snö!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.