Ett ljus för mina nära och kära!

Fler timmar i soffan och ett gäng Alvedon så lite piggare men huvudet låter som vågor slår mot n klippa eller nått.

Thomas och barnen kom hem från kalaset och jag pallade mig upp ur soffan för att säga hej till resten av familjen, det var väl vad jag orkade sen blev jag så matt igen. Efter ett tag slog hungern på oss alla 4 och de tre manliga gestalterna for ner till staden för att handla in något ätbart. Det blev gott från ”Hot Asia Group” så underbart gott.
Det var väl det som behövdes för efter det blev alla lite piggare och gladare. Liam var så himla söt för han tänker på sin mamma, han hade köpt ostbågar till mig sa han och lite julmust. Det var omtänksamt.
Liam sa att vi kunde sätta oss i soffan och äta ostbågar och titta på en film tillsammans alla fyra, så himla härligt och mysigt. Liam har ett så stor hjärta och är så omtänksam, ja det är Noel med och det värmer mig. Jag får så mycket beröm av pedagogerna på förskolan att både Liam och Noel är omtänksamma och hjälper sina kompisar när de behöver hjälp eller är ledsna. Det är min filosofi och jag är glad att det har smittat sig på mina små prinsar.
Jag skulle ge Noel en god natt puss innan och efter det tittade han på mig med stora ögon sen sa han: Mamma är inte du sjuk?! Jo, svarade jag och då utbröt han lite panikartat… Men nu har ju jag också blivit sjuk… Fick säga att vi kunde pussas på kinden och då glömde han bort alla sjuka baciller och blev glad igen.
Har titta på Robinson, jag och Thomas har verkligen slöat idag i soffan. Efter det så åkte kunskapskanalen på och där var det ett hemskt men bra program om stalin/Hitler och Marxismen, det var fan rent ut sagt vad grymma Sovjeterna var mot sitt eget folk, Hitler ligger i lä… Fast man kan inte säga att han var klok han heller. Där finns inget försvar och jag har inte som helst någon förståelse för den otäcke mannen.. Måtte vara släkt med jävelen själv och må han brinna där det är som varmast! Ja hela bunten när jag tänker efter!!!
Nog talat om detta och vidare till något mer trevligare. I morgon är det tredje advent och jag hoppas på att vara piggare i morgon så jag orkar tillbringa min dag med familjen. Jag är ju även hemma i morgon från jobbet för som jag mår idag tror jag inte jag skulle ha orkat jobba i morgon heller. Det skulle ha varit en lång arbetshelg, hela 24 timmar…
Jag tycker det är så mysigt med att få tända lite ljus allt blir så hemtrevligt. Nu i kväll när jag tände lite ljus så har jag några personer i mina tankar och jag lägger en extra stark tanke till min mormor, lilla mormor Du är och förbli min älskade lilla mormor. Så söt och så rar och jag ger Dig mina varmaste styrkte kramar man kan få.
Sen lägger jag en extra tanke hos en vän och hennes familj som har det lite tufft nu efter tråkiga besked, när döden kommer oväntat så är det jobbigt och ljuset är långt borta. Men en dag finns ljuset där igen även om det verkar tungt och mörkt nu så kommer det…
Nu ska jag bege mig in till soffan igen för att avsluta kvällen med lite prat med min kära make som jag så mycket beundrar och älskar!!

 

Välj inte, som en del gör, den bokliga ambitionen att samla böcker och ha ett välfyllt bibliotek medan huvudet är tomt på vetande. Att vilja ha mycket böcker och aldrig läsa dem är att vara som ett barn som vill ha ett stearinljus brinnande hela tiden medan det sover.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.