Ett resmål till solen, men vart?!

 

Så, nu har mammarika äntligen beställs en cd-skiva och jag kan erkänna att jag har nog inte köpt en cd på 10 år. Så det är väl på tiden att göra detta och vara laglig ända ut i fingerspetsarna som man bör.
Vad köpte mammarika då? Jo, jag löpte nya cd:n med Volbeat och albumet heter Beyond Hell/Above Heaven, en riktigt bra platta helt enkelt. Det bästa av allt snart så bär det av till Göteborg och se dessa sjungande och spelande grabba live… Det är något som jag ser fram mot nu i höstmörkret, det är bara en liten sak som inte riktigt är fixat och det är barnvakten för Thomas ska ju också med.
Länge sedan mammarika och pappa Thomas gjorde något på tu man hand och bara det är ju ett plus i tillvaron att komma iväg på detta evenemang!
Satt här och funderade, eller jag har funderat i några dagar på det här med kedjebrev… Ja, brev som är kedjebrev fast de utmärker sig som om de inte skulle vara det. Det stör mig och jag brukar icke gå på detta men så kom det ett lite, litet, brev häromdagen till mig. Jag blir ju totalt salig när det väl kommer ett brev till mig så jag slet upp det och fann en trisslott, ja en trisslott till mig bara så där och det var min älskade moster Ann som skickat. Tror hon vill att mammarika ska komma i väg på en välbehövlig semester och köpa en ny bil och, och, och, och en massa annat bra att ha saker.
Men så kom vi till delen i brevet där det står vad jag ska göra för att behålla denna triss som lockar mig, ja den ligger till och med bredvid mig nu och doftar kosing… Så min första tanka var att jag drar mig ur, jag skickar tillbaks den.. Men så tänkte jag att jag kan ju inte heller svika Anns hopp om att jag ska få komma i väg på en behövlig solsemester nu och inte vill jag att någon annan ska ta den lott hon gett mig så de kommer iväg.
Nej, så jag gör något jag inte i normala falla skulle gjort, jag, mammarika hoppar på detta brev som inte är ett kedjebrev fast det är ett kedjebrev …
Så nu gäller det att ta fram alla höstkataloger och kolla resmål!
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.