Ett spöke!

spökeSöndagen är snart över och det har varit en bra men slitsam helg här på gräddhyllan. Men det har varit en helg ihop med mina tre favvokillar och det är inte fel det. Har  fått massor gjort inne här, ute har jag inte gjort något. Det är ju superblött väder ute med.

Nu undrar Ni kanske varför jag har ett spöke vid sidan av texten?!… Undra Ni ett tag till så kommer det senare i bloggen!

Den där röran har försvunnit inne i vårt datarum och det är så skönt.

Datarum1Efter mycket övertalning fick Thomas ha sina pärmar på hyllan ovan datorerna. Jag är ju inte så mycket för att det ska finnas en massa grejer framme, utan älskar att gömma allt som går att gömma. Men ibland får man ge sig och så var det i det här fallet. Jag brukar annars få som jag vill när det gäller inredning här hemma, så jag vill ju visa lite ”goodwill”.

bröteI morgon blir det att ta tag i allt damm som kommit under det här projektet. Så har det även blivit lite avlastningsbänkar här och var i vårt snart så fina resident. Så det får bli morgondagens arbete för min del. Hade även tänkt att testa på att gå en längre promenad i morgon och kolla av min fot. Känner att den där sprutat har gjort ett miniunder och det molar inte lika mycket, så skönt.

CrawlIdag hade även Liam avslutningsfest på Crawlskolan. dessvärre var inte jag med då kroppen sa ifrån. Men maken och Noel följde med och tittade på denna lilla fina avslutning.

LuciaDe fick visst besök av simmande tärnor och ett isflak med en fin liten Lucia på, synd att jag missade detta. Fick nöja mig med berättelsen från Liam och Noel och de foton som Thomas tog.

Liam1Det går inte bara bra för Liam i crawl, nu nästa termin ska Liam börja på tennisskola och därmed är mini-tennisen slut för hans del. Noel ligger ju lite efter i både simningen och i tennisen då han har haft medicinska problem. Men jag tror att han snart kommer komma i fatt när det gäller både sim och tennis. Han fick ju hoppa upp ett snäpp på tennisen förra terminen så tränar och övar han vårterminen så  är han nog snart ikapp Liam med.

spöketIgår kväll satt jag och Thomas och slog in julklappar till klockan var över 12, inte ett spöke så långt ögat kunde nå var det vid 12-slaget. Tänkte nämligen att det kan ju komma fram ett litet snällt spöke…

… Det är nämligen så att Outi berättade för mig att när hon satt och drog in alpluft på torpet för ett tag sedan så såg hon i ögonvrån ute på altanen i ena rutan att min farmor var där och tittade ut. Först blev hon lite rädd och vågade inte titta men när hon väl tog mod till sig så tittade hon upp och då var farmor borta. Tror nog allt att farmor Valborg håller ett vakande öga över både oss och torpet då hon älskade att gå i trädgården och pöta i alla land och växter som hon hade där nere.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.