Ett Stort Tack!

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det innebär heller inte att det blir dåligt… (bara lite dåligt i det här fallet).

Åkte upp till Gistad för att träffa mina goa svägerskor, med respektive och svärpäronen. Det var 3 födelsedagsbarn som vi skulle fira i ett svep. Första barnet var svägerskan Anna, andra barnet var min lilla going Liam och tredje barnet var mammarika (alltså jag).

Dessvärre var ju jag då inte alls så pigg som jag hade velat. För när man träffa goa människor i en födelsedagsmiljö vill man ju bara må bäst. Men så vart icke fallet för min del. Nej, jag fick avlägsna efter halva festen och lägga  mig en liten, liten stund.

Den stunden slutade med att Anna kom och väckte mig lite försiktigt för att tala om att klockan snart slog 19:00 och det var dags att bege sig för att åka in till Lindköping och äta Tapas med min kära make, Stefan och Anna…

Till en början tänkte jag att det går nog kanonbra efter att fått sova några timmar. Men det visade sig snart att mammarika icke var redo för att åka ut och äta och rajtantajtan lite i Lindköpings stad.

Generate.ashxMen det vart ju inte så illa ändå när allt kom omkring, för Anna vart lika glad att få en tjejkväll hemma i soffan med mig. Medan Stefan och Thomas slog fötterna i taket ända fram till halv tolv missinassa… Undra om de börjar bli gamla de där bröderna Jonsson?!

Nåväl, jag hade supertrevligt trots krämpor och trötthet. Så tack för en härlig helg alla som var med och tack för alla fina presenter som jag fick för att jag blivit ett år äldre!!!

loggaÅ tack finaste maken för den perfekta födelsedagspresenten, den gjorde mig så nöjd och glad. Du vet alltid vad jag vill ha och jag får 99 gånger av 100 det jag vill ha… (elvisp=inte ha).

2013-0924-blog-headerSå nu har jag äntligen det nya programmet ”Photoshop element 12” som jag tycker är toppenbra att arbeta i. Behöver nu bara pilla lite så jag lär mig det nya som tillkommit från det gamla jag hade på förra datorn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFast det var ju i och för sig inte allt maken hade att ge… Han tänker verkligen på mig och vet vad jag gillar. Så jag fick ju en superfin present i förskott också, en mac mini. För enligt maken har mac de bästa bildprogrammen för foton och jag litar ju till fullo på att detta stämmer…

Så Ett Stort 

tack_tackAlla 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.