Ett Strort Grattis till en underbar vän…

alt

Ett stort grattis till en vän med ett enormt stort hjärta…
… Tant Marie på stan, grattis!
 alt
Du är inte bara en vän utan en underbar vän. En vän som har etsat sig fast i mitt hjärta, en vän som bryr sig och en vän med alltid det glada leendet.
Jag har inte känt dig i jätte många år men det känns som en evighet, som om Du alltid har funnits. Att få vara Din vän är inte en självklarhet och jag är glad att jag fått lära känna Dig och komma dig nära. Jag har fått så många skratt att jag tappat räkningen och det gör livet så mycket lättare…
alt
Men jag har en fundering för oftast när vi ska ses så hamnar vi eller rättare sagt någon av Liam, Noel eller jag på något av Landstingets regim… Är inte det lite märkligt?!?! Du har fått vara med och lära dig hur man limmar igen en spräckt haka på Noel, eller när jag fick en allergis reaktion efter 10 minuter då jag tog penicillin, ja vi ska inte glömma att Du fått vara med och se när Liam gjorde en kontraströntgen… Då stod Du där med en påse från Mc Donalds till Thomas ifall han skulle vara hungrig efter 10 timmar på akuten, det är vänner som gör så. Även om du nu hade tillgång att få special eskortering genom kulvertarna under Ryhov men Du gjorde det. Sista jag skulle bjuda på lunch så vart det Noel som fick spräckt öra, så Du har liksom inte bara bjudit in mig i Ditt hjärta utan även i Landstingets hjärta… Det gillar jag ;-)
alt   alt
Jag minns den gången vi gav oss ut i skogen för att plocka svamp. Vi gick lite skilda håll för att vara säkra på att inte missa någon svamp. När vi väl möttes så hade Du korgen full av svamp och var så lycklig och det tar emot än idag att berätta för Dig men jag känner att det är på tiden… Den svampen Du plockat var inte så bra, den var fin men inte så bra för Dig att äta… Inte konstigt att Du är lite tokig Då Du har plockat röd flugsvamp, men jag gillar Dig ända…
alt
 
Det jag vill säga är att Du har gjort stor skillnad i hela min familjs liv och speciellt hos mig som fått dig som vän. Det är jag Dig evigt tacksam för och önskar Dig åter 73 lyckliga år… Grattis på 26 årsdagen!!!!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.